پیش فرض شب قدر در كلام شهيد بهشتي
2016/07/18اَعوذُ بِاللهِ مِن الشّیطانِ ا لرَجیم،
بِسم اللهِ الرحمنِ الرحیم.
اَلحَمدُللهِ رَبِّ العالمین وَالصَلوة والسلام عَلی جَمیعِ الانبیاءِوالمُرسَلین، سیّما عبده وَ رَسولِه النبی الامین، مولانا احمد و نَبینا ابوالقاسممحمّد؛ و علی آله و اصجابِه و عَلی الائمه الطاهرین، والسَلام عَلینا و عَلیعِبادِالله الصالحین.
بسم الله الرحمن الرحیم. انّا انزلناه فی لیلهِ القدرِ. وَما ادریکَ ما لیلهُالقدرِ. لیلهُ القدرِ خَیرٌ مِنْ الفِ شَهرٍ، تَنَزَّلُ الملآئکهُ والروحُ فیهابِاذنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِ امرٍ، سلامٌ هِیَ حَتَّی مَطلَعِ الفجرِ.
خوشوقتم که در این شب مقدس از ماه مبارک رمضان با خواهران و برادران مسلمان برایعبادت و بندگی خدا گردهم جمع آمدهایم . فرصتی است که بتوانیم یکی از مسایل اسلامیرا در حدود گنجایش یک جلسه بررسی کنیم . امیدوارم همیشه محافل مذهبی و دینی و معنویما از نظر کمیت و کیفیت رو به رشد باشد . امیدوارم خدا به من و شما و به همه توفیقیبدهد که بتوانیم از فرصتها بهتر و بیشتر ، با نیتی خالص ، و با طرح و برنامهای موردرضا و قبول خدا، استفاده کنیم .
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/sffffir/public_html/wp-content/themes/57-Namaz-2sweb.ir/ads-single.php on line 26